המתכון הזה לעוגת תות טרייה מפוצץ בתותים טריים ומתחיל בעוגת וניל עשירה ולחה, מחולקת לשלוש שכבות ומעליה קצפת. הדרך המושלמת לאזן את כבדות העוגה היא עם קצפת, אבל אני אראה לך את הכוס המוקצפת.
אתה יכול פשוט להכניס אותו למקרר ולהניח על עוגה או עוגת גבינה והיא תישאר בדיוק כמו שאתה עוזב אותה
אם יש לך קצת יותר יציבות, אתה יכול לקשט יותר מקופסת קצפת על גבי הקינוח שלך ולהתחיל למלא את כל העוגה בבובות ממנה, אפילו בפרטים דקורטיביים מקפיצים.
באופן מסורתי משתמשים בג'לטין לייצוב קצפת
אך לאחר כמה בדיקות מצאתי שמעט גבינת שמנת משתלבת באותה מידה עם ציפוי. אם ניסיתם אותו, אם אתם נהנים ממנו קפוא עם גבינת שמנת, אז תוכלו ליהנות גם מהמתכון הפשוט הזה. וכמובן שנרצה לשמוע מה אתה חושב על זה, אם תנסה את זה!
לעוד פרטים בנושא של עוגת קצפת ניתן להעיף מבט ב- law-for-law.co.il
אם אתה לא מתאהב בעוגה הזו
סוכר הקוקוס המגורד הזה בוודאי יפוצץ אותך, וזה כל כך קל שלא תהיה לך בעיה לדחות חתיכה שנייה מהקינוח הטעים הזה. הקצפת עם מעט ביצור גורמת לכפור עדין ומלאכי לחלוטין, אשר בעיניי מושך במיוחד ביום קיץ כבד ומחומם יתר על המידה. זה היה מחליק ממש מהצד של העוגה ומתחיל להתנקז ולמצוץ לחלק העליון. זו עוגת קרם שוקולד וקוקוס טעימה, שמנת וטעימה, שאני בטוח שיהיו לך רק דברים טובים לומר על החלקים האחרים של עוגת השמנת האיירית שלך.
הוסף 1/4 כפית קרם טרטר לקצפת טרייה כאשר אתה מקציף אותה
מכיוון שהיא תשמור קצפת במקרר לזמן ארוך יותר. אם תוכלו להקפיא את העוגה מראש ולא לפחד שהיא תהפוך לנוזלית, זה ייצב את הכפור לפני הקפאתה. מוסיפים 1 כף סוכר קוקוס, 1 כפית תמצית וניל וקורט מלח ומוסיפים לקצפת הטרייה יחד עם 1 כוס חלב ו -2 כפות סוכר.
כדי להפוך את הקצפת לבהירה, הוסיפו כף אחת של סוכר קוקוס, כפית אחת של תמצית וניל וקורט מלח. פעל לפי המתכון כמתואר לעיל, אך הוסף 2 כפות שוקולד צ'יפס ו -1 / 4 כוס סירופ שוקולד להכנת קרם עם שוקולד.
יהיה לכם מעט שאריות לימון
בו תוכלו להשתמש לזיגוג שכבת העוגה לפני שאתם מורחים את המילוי בקרם לימון. מקפלים 1 כוס קצפת מיוצבת לקרם הבצק ויש לכם מילוי מעולה, מושלם למתכון לעוגת שמנת. יש כמה עלי לימון לימון שאפשר להשתמש בהם לכיסוי שכבות העוגה לפני שמפזרים עליהם לימונים וקצפת, או כבסיס לעוגת גלידה או אפילו לעוגת קינוח! נותר לכם קורד לימון, שתוכלו להשתמש בו כשכבות עוגה מזוגגות לאחר ההברשה במליות קרם לימון.
כשאני ממלאת עוגה רכה בקצפת
אני אוהבת לנצח סכר שנקרש מעל לפני מילוי. ניתן גם לשים שכבה דקה על גבי שכבת העוגה או אפילו כבסיס לעוגת גלידה. לאחר חיבור העוגות, ניתן למרוח שכבות דקות של קצפת על תחתית צלחת עוגה בכדי למנוע את החלקה של העוגה.
מוציאים את העוגה מהמקרר ומכסים את הדפנות ואת החלק העליון של העוגות בסוכר השמנת שנותר. מורחים כחצי כוס קצפת בתחתית כל צלחת עוגה, בערך 1/4 כוס בכל פעם. לאחר שהעוגה מכוסה בקצפת, הוסיפו תותים שלמים לקישוט העוגה.
כדי לנצח את סוכר השמנת, הניחו את גבינת השמנת והסוכר מהקונדיטורים בקערה גדולה והקציפו בעדינות ואווריריות במהירות בינונית. בעזרת מערבל סטנד מצויד במטרפה מקציפים את הקצפת עם תמצית הווניל כ -3 דקות. לסוכר השמנת: בקערה קטנה מקציפים את אבקת הסוכר, הווניל, הביצה, קרם הטרטר ו -1 / 4 כוס חלב עד לקבלת תערובת אחידה.
לקרם קרם קרם הוניל
השתמש בקובץ הקצף של המיקסר שלך והקציף את השמנת עם אבקת סוכר ווניל במהירות בינונית במשך כ -3 דקות. להכנת הקצפת: בקערת ערבוב גדולה מוסיפים 200 מ"ל מהקצפת הקרה יחד עם 15 גרם סוכר. מכניסים את אבקת הסוכר, תמצית הווניל והשמנת לקערת ערבוב גדולה, המצוידת במטרפה. זה אמור לקחת בערך 10 דקות, אבל אם הקרם שלך סמיך ונפח כפול, הוא יתחמם יתר על המידה.