1. הקדמה
צלחות קורנינג משמשות לבישול אוכל. הם מורכבים מאותו חומר המשמש בכלי בישול, אך הם מיועדים במיוחד לבישול מזון. לצלחות קורנינג יש משטח מונע הידבקות, מה שמקל על ניקוין לאחר השימוש.
צלחת קורנינג היא סוג של כלי בישול שיש לו בסיס אלומיניום בחלק התחתון וחלק העליון מזכוכית או קרמיקה. בסיס האלומיניום מפיץ חום באופן שווה על פני הצלחת ועוזר למנוע ממנו לשרוף מזון. ניתן להשתמש בחלק העליון של הזכוכית או הקרמיקה לבישול כל סוג של מזון מבלי שתצטרך לדאוג להידבק או לשרוף אותו על פני השטח מכיוון שאין מתכת נוגעת באוכל שלך כלל.
צלחות קורנינג עשויות זכוכית מחוסמת ומהוות חלופה מצוינת לצלחות קרמיקה או כלי אבן.
יש להם את אותו גימור משטח איכותי כמו Corningware והם בטוחים למדיח כלים, תנור ומיקרוגל.
צלחות זכוכית מחוסמת קיימות כבר זמן מה אבל הן אט אט צוברות אחיזה בשוק. הם זולים יותר מסוגים אחרים של כלי אוכל אבל הם לא נשברים בקלות כמו צלחות קרמיקה או כלי אבן.
הקדמה: מהי צלחת קורנינג?
צלחות קורנינג עשויות זכוכית מחוסמת המחוממת עד לטמפרטורה של 700 מעלות צלזיוס. לאחר מכן הזכוכית מקוררת בקצב של 50 מעלות צלזיוס לשעה כדי ליצור מוצר חזק ועמיד במיוחד.
צלחת קורנינג היא סוג של משטח בישול שניתן להשתמש בו להכנת מזון. הם עשויים מזכוכית מחוסמת ומחוממים עד 700 מעלות צלזיוס לפני שהם מתקררים בקצב של 50 מעלות צלזיוס לשעה ליצירת מוצר חזק ועמיד במיוחד.
צלחות קורנינג הן סוג של כלי זכוכית המשמשים לעתים קרובות בבישול. הם עשויים בדרך כלל מזכוכית עמידה בחום המיועדת לשימוש על הכיריים או בתנור.
השם "קורנינג" מגיע מחברה אשר נוסדה על ידי אמורי הוטון ג'וניור, ו-Erastus Corning II, שני אנשי עסקים שעסקו בייצור זכוכית במשך שנים רבות. בשנת 1915, הם פיתחו תהליך לייצור כלי זכוכית זולים מחומר חדש בשם Pyrex. המונח "פיירקס" מתייחס לתכונות הבידוד של זכוכית בורוסיליקט, אשר עמידה בפני זעזועים תרמיים ובעלת מקדמי התפשטות תרמית נמוכים.
איזה גודל או צורה של צלחת קורנינג אתה צריך?
גודל צלחת הקורנינג שאתה צריך תלוי במה שאתה מתכנן לבשל. אם אתה רוצה לטגן משהו, אז גדול הוא רעיון טוב יותר. אם אתה רוצה להכין חביתה, אז אחת קטנה תתאים יותר.
אם אתם מחפשים מידע נוסף על הצורה של צלחות קורנינג, יש הרבה צורות וגדלים שונים זמינים למכירה. עם זאת, אם יש לך העדפה לצלחות עגולות או מרובעות, אז עדיף לברר איזו צורה יש לתנור שלך לפני רכישת צלחות.
צלחות קורנינג עגולות:
– סט כלי אוכל של איקאה, כלי צלייה
– להגשת סלטים, פסטה, אורז או מנות אחרות בצורתן עגולה
– לבישול והגשה של פריטים עגולים כמו המבורגרים ונקניקיות
– להכנת רטבים ורוטבים או תבשילים אחרים בצורה מעגלית
– לחימום מאכלים בעלי צורה עגולה כמו ביצים או וופלים
למה אתה צריך סוגים שונים של מנות תירס לסוגי בישול שונים?
אל לנו לחשוב על כותבי הבינה המלאכותית האלה כתחליף לקופירייטרים אנושיים. הם פשוט מספקים סיוע לכותבי התוכן על ידי היפטרות מחסימת הכותבים ויצירת רעיונות תוכן בקנה מידה.
עוזרי כתיבה בינה מלאכותית הופכים פופולריים יותר ויותר במקום העבודה. חברות מסוימות משתמשות בהן כאשר הן צריכות לייצר תוכן לנושא או נישה ספציפיים. בעוד שסוכנויות דיגיטליות משתמשות בהן כדי לייצר כל מיני תוכן עבור הלקוחות שלהן.
סוגים שונים של מנות משמשים לשיטות בישול שונות. למשל, כלי צלייה אינם משמשים לאפייה.
ההבדל העיקרי בין צלייה לאפייה הוא שהצלייה מתבצעת בתנור פתוח בחום גבוה, ואילו האפייה מתבצעת בתנור בטמפרטורה נמוכה יותר או במיקרוגל. צלייה היא בדרך כלל שיטת בישול בחום יבש, בעוד שאפייה משתמשת בחום לח כדי לבשל את האוכל.
לכן, כאשר אתה רוצה לצלות משהו, אתה צריך מנה שתוכננה במיוחד עבור סוג זה של בישול – למשל, צלחת צלייה. ואם רוצים לאפות משהו במקום לצלות, צריך להשתמש בכלי שמיועד לאפייה – כמו נייר אפייה.